παροχες












Η λέξη manicure συντίθεται από τις λατινικές λέξεις manus και cura, που σημαίνουν χέρι και φροντίδα αντίστοιχα. Κατά τη διάρκεια του manicure αφαιρείται τυχόν παλιό βερνίκι, έπειτα τα νύχια λιμάρονται, ώστε να πάρουν το επιθυμητό σχήμα και στη συνέχεια το χέρι βυθίζεται σε μπολ με νερό και σαπούνι. Η ίδια διαδικασία εφαρμόζεται και στο άλλο χέρι. Ακολούθως, τα επωνύχια (πετσάκια) με ειδικό μεταλλικό εργαλείο (pusher) ωθούνται προς τις άκρες του νυχιού, όπου και αφαιρούνται με προσοχή, χωρίς να τραυματιστεί η περιοχή. Με buffer απομακρύνονται οι χρωστικές από προηγούμενα βερνίκια και τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του νυχιού.

Τα επωνύχια ενυδατώνονται με λάδι και η επιδερμίδα των χεριών με κρέμα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Τα νύχια καθαρίζονται με αντισηπτικό, ώστε να εφαρμοστεί η σκληρυντική βάση και αμέσως μετά το βερνίκι. Τέλος, εφαρμόζεται μια στρώση top-coat, το οποίο γυαλίζει και σφραγίζει το χρώμα, παρατείνοντας τη διάρκεια του manicure.

Στο pedicure, τα πόδια μουλιάζουν σε ειδικό λουτρό για ξεκούραση και χαλάρωση. Αφού μουλιάσουν, βγαίνουν διαδοχικά από το νερό, αφαιρείται τυχόν παλιό βερνίκι και ελέγχεται η κλινική εικόνα των νυχιών και του πέλματος για πιθανές δυσμορφίες σκληρύνσεις, μύκητες νυχιών και δέρματος). Η αισθητική σύμβουλος είναι εκεί, για να ενημερώσει τόσο για το καλλωπιστικό μέρος του pedicure, όσο και για την κλινική του εικόνα.Έαν διαπιστωθεί ονυχοκρύπτωση(νύχια που μπαίνουν μέσα στο δέρμα),μυκητίαση,σκληρύνσεις η αισθητική σύμβουλος θα σας προτείνει ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ πεντικιούρ με τις εξιδικευμένες ποδολόγους μας). Ακολούθως, τα επωνύχια (πετσάκια) με ειδικό μεταλλικό εργαλείο (pusher) ωθούνται προς τις άκρες του νυχιού, όπου και αφαιρούνται με προσοχή, χωρίς να τραυματιστεί η περιοχή. Με ειδικό κόπτη νυχιών, κόβονται ή λιμάρονται τα νύχια, ενώ με buffer απομακρύνονται οι χρωστικές από προηγούμενα βερνίκια και τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια τους. Κατόπιν, εφαρμόζεται λάδι, που ενυδατώνει την περιοχή των νυχιών.
Τα πόδια βγαίνουν από το νερό και με το ειδικό εξάρτημα τροχού καθαρίζεται το πέλμα. Στη συνέχεια τα πόδια ξεπλένονται, στεγνώνονται και ενυδατώνονται κατά τη διάρκεια ενός σύντομου μασάζ με κρέμα. Τα νύχια καθαρίζονται με αντισηπτικό, ώστε να εφαρμοστεί η σκληρυντική βάση και αμέσως μετά το βερνίκι. Τέλος, εφαρμόζεται μια στρώση top-coat, το οποίο γυαλίζει και σφραγίζει το χρώμα, παρατείνοντας τη διάρκεια του pedicure.


Τί είδος pedicure να επιλέξω;

-Έαν η κλινική εικόνα των νυχίων σας και του πέλματος είναι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα επιλέξετε ένα Pedicure καλωπιστικό.

-Εάν χρειάζεστε μόνο λιμάρισμα και βάψιμο θα επιλέξετε express pedicure.

-Εαν η κλινική εικόνα των νυχίων σας και του πέλματος παρουσιάζει ονυχοκρύπτωση η και σκληρύνσεις θα πρέπει
απαραίτητα να επιλέξετε θεραπευτικό pedicure με τις εξιδικευμένες ποδολόγους μας.

Στο θεραπευτικό πεντικίουρ χρησιμοποιούμε ειδικά εργαλεία για το πρόβλημα της «Ονυχοκρύπτωσης» τα νύχια δηλαδή που εισχωρούν μέσα στο δέρμα ειδικά στο μεγάλο δάχτυλο και
αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα σκληρυνσεων στο πέλμα εφαρμόζοντας ειδική κερατολυτική θεραπεία με θεαματικά αποτελέσματα.

Ημιμονιμο βερνικι




Η διάρκεια ζωής του ημιμόνιμου βερνικιού θα σας κάνει να το λατρέψετε, αφού μπορείτε να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα σε manicure & pedicure με διάρκεια 3 εβδομάδων, επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Η διαδικασία είναι απλή και αρκετά γρήγορη, διότι τα ημιμόνιμα χρώματα πολυμερίζονται με χρήση ειδικών λαμπών LED τελευταίας τεχνολογίας. Αμέσως μόλις τα νύχια σας βαφούν, είστε έτοιμες αφού δε χρειάζεται να περιμένετε να στεγνώσει το χρώμα!

-Εάν χρειάζεστε σχήμα και ημιμόνιμη βαφή θα επιλέξετε Express manicure ημιμόνιμο

-Εαν χρειάζεστε σχήμα,καθάρισμα επωνυχιών και ημιμόνιμη βαφή θα επιλέξετε Manicure ημιμόνιμο

Στα καταστήματα μας χρησιμοπoιούνται όλη η σειρά από ημιμόνιμα βερνίκια της εταιρείας HEAVEN ,BLUE SKY και την VEGAN σειρά της εταιρίας CND SHELLAC.


Αυτή η τεχνική είναι ιδανική για εσάς που θέλετε να αλλάξετε σχήμα και να κάνετε εντυπωσιακή εμφάνιση, αφού μπορείτε να τα διακοσμήσετε με μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Είναι υλικό άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας, κατάλληλο για να επιμηκυνθούν τα ατροφικά ή και φαγωμένα νύχια, όπως επίσης και για να επικαλυφθούν τα ήδη υπάρχοντα νύχια, με στόχο την ενδυνάμωση και την ενίσχυσή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί να εφαρμοστεί οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε, με διάρκεια ζωής περίπου 1μηνα.
Όποια τεχνική και αν επιλέξετε θα πρέπει να φροντίζετε στις 25 ημέρες να προγραμματίσετε ραντεβού για την αφαίρεση του υλικού η την συντήρηση του.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ GEL
-Το GEL είναι άοσμο και έχει φυσικά αποτελέσματα

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ GEL
-Αφαιρείται μόνο με τροχό η με λίμα απο εξειδικευμένη τεχνήτρια
-Καίει κατά την εφαρμογή του
-Μακροπρόθεσμα χαλάει το φυσικό νύχι
-Σπάει και ραγίζει πιο εύκολα
-Αντέχει λιγότερο

Χρόνος εφαρμογής
90λ για επέκταση
60λ για φυσική ενίσχυση


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ PLEXIGEL
-Eντυπωσιακό σε εφαρμογές ενίσχυσης φυσικού νυχιού
-Η αφαίρεση γίνετε εύκολα
-Είναι ανθεκτικά και στεγνώνουν χωρίς την χρήση λάμπας

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ PLEXIGEL
-Δεν μπορεί να γίνει επέκταση


Χρόνος εφαρμογής
60λ για φυσική ενίσχυση



ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ACRYGEL
-Δεν μυρίζει κατά την εφαρμογή του και παίρνει ότι σχήμα θέλει να του δωσει η τεχνίτρια
-Είναι πιο σταθερό απο το ακρυλικό και πιο ανθεκτικό απο το gel
-Δεν καταστρέφει το φυσικό νύχι
-Η αφαίρεση γίνετε εύκολα με καθαρό ασετόν
-Είναι ελαφρύ σαν υλικό και δεν καίει κατα την εφαρμογή του.


ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ACRYGEL
Δεν υπάρχουν

Χρόνος εφαρμογής
90λ για επέκταση
60λ για φυσική ενίσχυση



Η επιλογή είναι δική σας.


LASH LIFT-BOTOX ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ -ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΦΡΥΔΙΩΝ




LASH LIFTING-BOTOX

To Lash Lifting-Botox βλεφαρίδων έρχεται να αντικαταστήσει το γύρισμα που κάνουμε συνήθως με το ειδικό ψαλίδι βλεφαρίδων, δίνοντας αποτέλεσμα διαρκείας.
Η μόνιμη καμπύλη που δίνεται με το lash lift βλεφαρίδων εφαρμόζεται με ειδική τεχνική και με ειδικά προϊόντα, εξειδικευμένα για την περιοχή των ματιών.
Η βλεφαρίδα αποκτά φυσική ανοδική τάση, χαρίζοντας όγκο που δεν μεταβάλλεται και δεν χρειάζεται επιπλέον περιποίηση.
Το Lash Lifting-Botox κάνει τις βλεφαρίδες σου να δείχνουν μόνιμα όπως δείχνουν όταν φοράς μάσκαρα, δηλαδή τονισμένες όσο πρέπει για ένα φυσικό αποτέλεσμα.Δεν βλάπτει τις βλεφαρίδες, το αντίθετο μάλιστα. Τα συστατικά που περιέχει τις θρέφει και τις ενυδατώνει.Τέλειο αποτέλεσμα με την βήθεια ορού κερατίνης.
To lash lift βλεφαρίδων διαρκεί για όλη τη ζωή της τρίχας της βλεφαρίδας, δηλαδή περίπου 2 μήνες αλλά στις 4 εβδομάδες προτείνουμε συντήρηση.

Χρόνος 40Λ


ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Πρόκειται για φυτικές μη αλλεργιογόνες χρωστικές ουσίες, κατάλληλες να εφαρμόζονται στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών που δεν προκαλούν ερεθισμό στο βλέφαρο.

Χρόνος 15Λ

ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΦΡΥΔΙΩΝ

Η ημιμόνιμη βαφής καλύπτει τα κενά βοηθάει στον καλύτερο σχηματισμό.Ο τέλειος συνδιασμός για υπέροχα φρύδια.

Χρονος 20Λ

BROW LIFT ΦΡΥΔΙΩΝ

Το Brow Lift, είναι μία φυσική αλλά θεαματική τεχνική ανασήκωσης φρυδιών για καλοσχηματισμένα φρύδια. Ενδείκνυται σε φρύδια άτονα ή σε τρίχες με καθοδική και ακανόνιστη φορά. Τα βασικά βήματα είναι η ανόρθωση τριχών και η μετέπειτα βαφή μακράς διαρκείας.

Χρόνος 35Λ

Extensions Βλεφαριδων 3D-6D




Gallery

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Τι είναι τα extensions βλεφαρίδων;
Είναι μία εντελώς καινούρια μέθοδος, που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας.
Τα extensions βλεφαρίδων τοποθετούνται τρίχα-τρίχα πάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, για ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα. Στην ουσία είναι προέκταση των δικών σας βλεφαρίδων, σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα γνωστές «τεχνητές» βλεφαρίδες που φαίνονται ψεύτικες και διακρίνονται ως ξένο σώμα. Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι οι «τεχνητές» πρόσθετες βλεφαρίδες μπορούν να ξεκολλήσουν εύκολα και να σας προδώσουν την πιο ακατάλληλη στιγμή, κάτι που αποκλείεται να συμβεί με τα extensions.

Πόσο θα μου κρατήσουν;
Αν τις βάλουμε για πρώτη φορά μπορούμε να της έχουμε στα μάτια μας έως και 2 μήνες που κάνουν τον κύκλο οι δικές μας βλεφαρίδες. Γιατί οι βλεφαρίδες μας όπως όλη η τριχοφυϊα που έχουμε ανανεώνεται. Οπότε πέφτοντας η δική μας βλεφαρίδα ρίχνει και το extension.
Στο μήνα περίπου προτείνουμε μια συντήρηση γιατί στον μήνα χάνεται περίπου το 10-15%.

Θέλω να έχω συνέχεια extensions βλεφαρίδων; Γίνεται;
Ναι, γίνεται! Είναι, όμως, πολύ βασικό να έχουμε πάει σε μια έμπειρη extensionist γιατί το μυστικό είναι να κολλήσει την βλεφαρίδα ελάχιστα πέρα από τον πόρο ώστε να αναπνέει η φυσική μας βλεφαρίδα και να μην ατροφήσει. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα όσο καιρό και αν τις φοράμε.

Θέλω να βάλω ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά φοβάμαι μη μου πέσουν! Μύθος ή αλήθεια;
Τα πάντα εξαρτώνται από τον τεχνίτη! Το μυστικό και αυτό που κάνουμε εμείς εδώ είναι να τοποθετούμε
μισό χιλιοστό πέρα από τον πόρο την βλεφαρίδα. Επίσης, πάρα πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν τα υλικά!

Τι τύπο βλεφαρίδας να επιλέξω;
Για πρώτη φορά εμείς προτείνουμε extensions χωρίς μεγάλο μήκος για να δείχνει φυσιολογικό το αποτέλεσμα και στη συνέχεια μπορούμε να εφαρμόσουμε έως και 6D.

Αποφάσισα πως θέλω να το κάνω! Και τώρα τι πρέπει να... κάνω;
Από την στιγμή που θα πάρεις την απόφαση να κλείσεις το ραντεβού σου θα ξέρεις πως η διαδικασία διαρκεί δύο ώρες. Συζητάμε μαζί, βλέπουμε και το στιλ και αποφασίζουμε με τι τύπο βλεφαρίδας θα προχωρήσουμε. Αφού ολοκληρώσουμε την διαδικασία περιγράφουμε την φροντίδα που πρέπει να έχουν οι βλεφαρίδες .

Γιατί δύο ώρες;
Γιατί οι βλεφαρίδες θέλουν λεπτομερή δουλειά και οι δύο ώρες είναι ακριβώς ο χρόνος που χρειάζεται.